Superbolånet Private Banking


Sveriges billigaste bolån

Vi tar nu emot nya ansökningar för Superbolånet, kontakta oss om du är intresserad

 

Superbolånet är just nu stängt för nya ansökningar, men vi kommer att öppna upp för nya intresseanmälningar framöver.

 

Superbolånet Private Banking, eller Superbolånet PB som vi också brukar kalla det, är ett bolån till våra Private Banking-kunder med minst 3 miljoner kr hos oss.
Superbolånet Private Banking, eller Superbolånet PB som vi också brukar kalla det, är ett bolån till våra Private Banking-kunder med minst 3 miljoner i samlat kapital hos oss. Vi tar just nu emot nya ansökningar och om du är intresserad kontaktar du oss på 08-562 251 00.
Superbolånet Private Banking, eller Superbolånet PB som vi också brukar kalla det, är ett bolån till våra Private Banking-kunder med minst 3 miljoner i samlat kapital hos oss. Intresset är stort och vi tar just nu hand om alla ansökningar vi fått in. Vi kommer snart att kunna ta emot fler, så håll utkik på den här sidan för mer information. Tills vidare kan du ta del av resten av vårt attraktiva erbjudande med marknadens lägsta courtage, personlig service, beslutsstöd och mycket mer.
Det ska vara billigt att vara rik. Därför erbjuder vi våra Private Banking-kunder bolån, marknadens lägsta courtage, personlig service, beslutsstöd och mycket mer. Superbolånet PB, som riktar sig till våra Private Banking-kunder, har ett begränsat utlåningsutrymme. Men du kan självklart alltid ta del av resten av vårt attraktiva erbjudande!

På onsdag 8/11 kan du ansöka om Superbolånet PB!

Vi har nu ett begränsat antal bolån till våra Private Banking-kunder som du kan lämna en intresseanmälan för på den här sidan från onsdag 8/11 kl 10:00. Först till kvarn gäller!

Först till kvarn! Nu kan du få Superbolånet PB

Vi har nu ett begränsat antal bolån till våra Private Banking-kunder. Du behöver ha 3 miljoner i samlat kapital och genomgå en kreditprövning för att kunna få Superbolånet PB. Handläggningstiden är ungefär 4 veckor.

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Namn
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Telefonnummer
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Mejladress
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Önskat lånebelopp
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Uppskattat marknadsvärde
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Sparande hos oss
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Sparande utanför Avanza

Tack!

Vi återkommer med ansökningshandlingar inom kort. Handläggningstiden kan sedan variera beroende på belastning - ungefär 4 – 8 veckor.

Vi kan inte garantera att din ansökan beviljas utan du behöver klara av vår sedvanliga kreditprövning samt uppfylla våra kriterier för Superbolånet PB.

Varma hälsningar
Avanza Private Banking

Något gick fel

Var vänlig försök igen vid ett senare tillfälle.

Bara 0,99% i ränta*

Om du inte behöver låna så mycket ska du inte behöva betala så mycket. Därför erbjuder vi våra Private Banking-kunder 0,99%* ränta när du lånar 50 % av bostadens marknadsvärde.
*Effektiv ränta med 3 mån bindningstid per 2020-01-08.

Låna mellan 1-10 miljoner

Du kan låna upp till 50 % av marknadsvärdet på din fastighet eller bostadsrätt; minst 1 miljon och max 10 miljoner.

Lånet är flexibelt

Lånet har en unik flexmöjlighet på upp till 500 000 SEK som gör att du kan sätta in och ta ut pengar när du vill, utan en ny ansökan och kreditprövning.

Fakta om Superbolånet Private Banking

Villkor för att ansöka
För att kunna ansöka om Superbolånet PB behöver du eller ditt företag vara eller bli Private Banking-kund och ha 3 miljoner kr hos oss. Tänk på att pensionssparande ingår. Självklart kan hela ditt hushåll och eventuella bolag som du äger få samma förmånliga villkor.
Det här får du belåna
Lånet kan sökas för en villafastighet, radhus eller bostadsrätt i Sverige där du är folkbokförd. Fastigheten eller bostadsrätten ska vara avsedd för permanent boende och därför är det inte möjligt att belåna ett fritidshus, utlandsboende eller näringsfastighet.
Så mycket kan du låna
Du kan låna mellan 1-10 miljoner och belåningsgraden får maximalt vara 50%. Det innebär att ditt totala lån maximalt får vara hälften av bostadens marknadsvärde.
Ränta

Superbolånet PB:s ränta bestäms av Riksbankens reporänta dock lägst -0,20%, med ett påslag som är bundet på 3 månader. Hur stort påslag som görs utöver reporäntan styrs av vilken belåningsgrad du har på bostaden, det vill säga Superbolånet PB:s andel av bostadens marknadsvärde.

Är belåningsgraden upp till eller lika med 50 % är den effektiva räntan 0,99%*. Vid en belåningsgrad högre än 50% men max 75% är räntan 1,29%*, vid en belåningsgrad över 75% men max 85% är räntan 1,39%* och vid en belåningsgrad över 85% är räntan 2,19%*.

*Räntesatser per 2020-01-08.

Mer information om räntan hittar du här.

Det här är flex

Superbolånet PB har en unik flexmöjlighet där du kan sätta in och ta ut pengar inom din beviljade kredit när du vill utan en ny ansökan och kreditprövning. Flexutrymmet kan maximalt vara 500 000 kr, och du väljer själv belopp när du ansöker om lånet.

Läs mer om flexutrymmet.

Amortering

När lånet beviljas är belåningsgraden maximalt 50 % av bostadens värde och då finns inget krav på amortering. Om värdet på bostaden minskar så att belåningsgraden överstiger 75 % inträder ett amorteringskrav och en amorteringsplan som bestäms individuellt.

Om lånet omfattas av ett amorteringskrav som följer av lag eller myndighets föreskrift ska lånet amorteras i enlighet med Avanzas anvisningar.

Har du amortering och vill pausa eller minska denna på grund av osäkerheter i ekonomin kring Corona så är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon. 

De vanligaste frågorna om Superbolånet Private Banking

Vem får låna Superbolånet PB?
För att kunna ansöka om Superbolånet PB behöver du eller ditt företag vara eller bli Private Banking-kund och ha 3 miljoner kr hos oss. Tänk på att pensionssparande ingår. Självklart kan hela ditt hushåll och eventuella bolag som du äger få samma förmånliga villkor.
Varför har ni satt ett tak för hur mycket ni lånar ut?
Anledningen till att vi valt att sätta ett tak för hur mycket vi lånar ut är att vi vill hålla risken i vår utlåning låg även fortsättningsvis. Med en maximal belåning på halva bostadens värde och därtill tre miljoner i samlat sparande hos oss kan vi erbjuda ett bolån till marknadens bästa ränta och samtidigt ha en låg risk.
Hur får mina familjemedlemmar samma villkor?

För att dina familjemedlemmar ska få samma villkor behöver ni skicka in en blankett. Ni behöver vara make/maka, registrerad partner, sambo, barn under 18 eller efter speciell bedömning, även juridisk person. Ni behöver däremot inte bo på samma adress. 

Läs mer om hushåll.

Kan jag låna till flera bostäder?
Nej, det går bara att låna till en bostad som du äger och som är avsedd för permanent boende.
När och hur debiteras räntan?
Räntan debiteras från ditt Superbolånet PB-konto den sista bankdagen varje månad. Du väljer själv om du vill ha ett autogiro från en annan bank eller en automatisk överföring från ett annat konto hos oss.
Erbjuder ni något annat bolån utöver Superbolånet PB?

Om du inte uppfyller kraven för Superbolånet PB kanske du Bolån+ kan vara något för dig. Det riktar sig mot alla våra kunder som har upp till 60 % i belåningsgrad.

Till Bolån+

Räkneexempel för vårt bolån

Du kan låna mellan 1-10 msek med din villa eller bostadsrätt som säkerhet.
Lånebelopp
2 000 000 kr
Ränta
0,9855%*
Effektiv årsränta
0,99%*
Räntekostnad per månad
1 643 kr
Återbetalningstid
30 år
Uppläggningsavgift
0 kr
Årsavgift
0 kr

Belopp att återbetala är 2 296 458 kr varav 296 458 kr i ränta.***

Räkneexemplet förutsätter att räntan är oförändrad under tiden. I exemplet är inga skatteavdrag medräknade. Vi har ingen uppläggningsavgift och ingen aviavgift.
* Räntesats för lån med en maximal belåningsgrad på 50 % per 2020-01-08.
** Beräknad på en rak amortering med 30 års löptid. Amortering vid belåningsgrad 50 % är valfritt, amorteringskrav införs om belåningsgraden överstiger 75 %.
*** Under förutsättning att räntan under denna period är oförändrad. Inga skatteavdrag har medräknats i exemplet.

Fördjupad information om Superbolånet Private Banking

Vill du också ta del av den nya tidens Private Banking?

Som Private Banking-kund hos oss får du ett riktigt lågt courtage, ett rekordstort utbud och tillgång till ett team av specialister. Helt gratis, som det borde vara.

Bli kund idag.
Ring 08-562 251 00

Bli kund idag. Ring <span style= Bli kund idag. Ring 08-562 251 00