På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Industrial Solar
Industrial Solar överväger byta marknadsplats till First North (Finwire)

2021-01-22 16:27
Solenergi- och vattenreningsbolaget Industrial Solar överväger byta marknadsplats från Spotlight Stock Market till Nasdaq First North Growth Market. Bolagets ambition är att ansöka om notering på First North under första eller andra kvartalet 2021. Det framgår av ett pressmedelande.

- Det är viktigt för oss att möjliggöra för våra anställda i Tskland, våra kunder och andra intressenter utanför Sverige att kunna köpa aktier i bolaget. En notering på Nasdaq First North Growth Market kommer att underlätta och förbättra den internationella handeln med våra aktier, kommenterar vd Christian Zahler.

Aktieägarna har även tidigare idag kallats till extra bolagsstämma måndagen den 22 februari. Stämman genomförs genom poströstning utan fysisk närvaro.

Styrelsen föreslår att bolagsordningen ändras, innebärande att bolaget byter namn till Clean Industry Solutions Holding. Styrelsens säte föreslås ändras från Härnösand till Stockholm.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Industrial Solar - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -