På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

FREE2MOVE
GARANTERAD FÖRETRÄDESEMISSION 25,2 MLN KR (Direkt)

2021-01-22 18:12

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Free2moves styrelse har beslutat att genomföra en nyemission med företrädesrätt för befintliga ägare om 25,2 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Beslutet innebär utgivande av units, där en unit innehåller en aktie och en teckningsoption av serie TO4. För varje befintlig aktie erhålls en uniträtt. Sex uniträtter ger rätt att teckna tretton units till kursen 0:95 kronor/unit. Två teckningsoptioner ger rätt att mellan 2-31 maj 2022 teckna en nyemitterad aktie till kursen 1:35 kronor.

Bolaget erhåller vid full teckning en likvid på 13,1 miljoner kronor efter kvittningar mot fordran på bolaget via teckningsförbindelser om cirka 12,1 miljoner.

Nettoemissionslikviden ska enligt Free2move främst användas till strategiska förvärv för att öka kundnyttan samt till att stärka balansräkning och kassaflöde för befintlig verksamhet.Free2move Holding - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -